123WEBSITES

Eenvoudig en budgetvriendelijk

Get started

Over mij

Even kort voorstellen: ik ben Mirko Van Colen, IT Consultant, en al 30 jaar bouw ik websites. In die tijd heb ik me alle mogelijke technologieën eigen gemaakt. Die kennis heb ik inmiddels gebundeld in ‘123Websites’, een professioneel webdesign platform dat klanten helpt bij hun online strategie.

In mensentaal: uw boodschap helder en duidelijk op het internet brengen en/of uw product/dienst online verkoopbaar maken, dát is mijn uitdaging. Mijn geheim voor een goeie website? Eenvoud, gebruiksgemak en “value for money”. En dat alles in een aantrekkelijk design.

“Budget”, hoor ik u denken? Er bestaat niet zoiets als een standaard website en dus ook geen standaard budget. Maar wees gerust, bij ‘123 Websites’ krijgt u waar voor uw geld. Een website die het DNA van uw activiteiten weergeeft en binnen uw budgettaire mogelijkheden ligt !

TROEVEN

Less is more

Eenvoudige websites, die je boodschap helder overbrengen. Mijn ontwerpen staan steeds in teken van uw boodschap. ‘Less is more’ is daarbij vaak een goeie leidraad.

Ervaring

Programmeren, computers, servers, systeembeheer, dataopslag, multimedia, databases, websites, ... ik doe het allemaal. Die, intussen meer dan 30 jaar, ervaring, deel ik graag met u.

Prijs

Veel concullega's zijn bijzonder commercieel ingesteld.  Daar doe ik niet aan mee.  Een eerlijke prijs voor vakmanschap, daar sta ik voor gekend.

Niet overtuigd?

Laat mijn portfolio voor zichzelf spreken.